Binance Learn and Earn Quiz Answers-XRP Quiz Answers

09/23/2022By: C, Fiona

Are you looking for the latest Binance Learn and Earn Quiz Answers? You’ve come to the correct location!

Binance, the popular cryptocurrency exchange, is well-known for its willingness to try new things and expand its offerings. The Binance Bitcoin Button and the Binance Wodl games are just two of the exchange’s recent cryptocurrency-earning offerings. Learn and Earn, commonly known as Binance’s quiz product and dubbed “learn,” is among the oldest and most popular, delivering a wide variety of questions to Binance users in order to earn cryptocurrency.

There will be XRP Quiz Answers  in Binance learn & earn. All the information you need regarding the three quizzes is here, including the correct answers.

The Binance Learn and Earn Quiz Answers – Beginner’s Guide have already been published in a single post. Check this too.


What is Binance Learn And Earn Quiz?

With the goal of helping its customers better understand cryptocurrencies and blockchain technologies, Binance created the Learn and Earn Program.

Users are encouraged to learn more about crypto by reading articles and watching tutorial videos. And then they’ll use that knowledge to earn cryptocurrency by taking tests.

These have time-sensitive rewards that decrease in value with time. Both of the introductory classes cost 50,000 SHIB and cost half a billion US dollars.

 

 How to Answer Binance Learn and Earn Quiz

If you want to join the Binance Learn and Earn program and earn some extra crypto, then you should do what we suggest below.

  • If you want to learn more about earning and learning on Binance, visit their website.
  • Examine the several crypto training options, including courses and tests, before deciding which ones to undertake.
  • Choose the class, do as it says, and finish within the allotted time.
  • If you do well on the test, you will be eligible for the cryptocurrency prizes immediately.
  • You must go to Accounts > Rewards to claim your award

 


 

Binance XRP Quiz Answers

1.XRPL is decentralized, permissionless, and open-source

Answer: True

2.What is the native digital asset on the XRP Ledger?

Answer: XRP

3. On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?

Answer: 3 to 5 seconds

4. What is the XRP Ledger’s validation mechanism?

Answer: Federated Consensus

5. What can the XRP Ledger be used for today?

Answer: All the correct

6.What is the average cost of transactions on XRPL?

Answer: Less than 1 cent

7. Which of the following describes the XRPL?

Answer: All are correct

8. The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.

Answer: True

9. The XRP Ledger is useful for developers because.

Answer: They are able to code in Python, Java and JavaScript languages