Binance Learn and Earn Quiz Answers- P2P Quiz Answers Today

11/25/2022By: C, Fiona

Are you looking for the latest Binance Learn and Earn Quiz Answers? You’ve come to the correct location!

 

Binance, the popular cryptocurrency exchange, is well-known for its willingness to try new things and expand its offerings. The Binance Bitcoin Button and the Binance Wodl games are just two of the exchange’s recent cryptocurrency-earning offerings. Learn and Earn, commonly known as Binance’s quiz product and dubbed “learn,” is among the oldest and most popular, delivering a wide variety of questions to Binance users in order to earn cryptocurrency.

 

There will be P2P quiz answers in Binance learn & earn on 25th Oct to 10th Nov 2022. All the information you need regarding the three quizzes is here, including the correct answers.

 

The Binance Learn and Earn Quiz Answers – Beginner’s Guide have already been published in a single post. Check this too.

Quiz Name Binance P2P Quiz Answers
Number of Questions : 10 to 20
Date: 23 Nov to 6 Dec 2022
Time 09:00 (UTC)
Win Rewards Crypto Token (Earn 0.5 BUSD)
Number of Winners : 1st come 1st serve
Quiz Link Visit Here

 

What is Binance Learn And Earn Quiz?

 

With the goal of helping its customers better understand cryptocurrencies and blockchain technologies, Binance created the Learn and Earn Program.

Users are encouraged to learn more about crypto by reading articles and watching tutorial videos. And then they’ll use that knowledge to earn cryptocurrency by taking tests.

These have time-sensitive rewards that decrease in value with time. Both of the introductory classes cost 50,000 SHIB and cost half a billion US dollars.

 

 


 

How to Answer P2P Learn and Earn Quiz

 

1. Create or access your Binance exchange account.

2. To participate in the Binance P2P learn and earn quiz promotion, go this link.

3. You will be presented with a total of 14 questions about Binance P2P; choose the best answer and submit it.

4. During the activity period, buy any cryptocurrency for at least $30 on Binance P2P.

5. All eligible campaign participants will get a total of 1,300 BUSD token vouchers.

  • First 100 qualifying existing Binance P2P customers will receive a 3 BUSD token coupon.
  • First 100 qualifying new Binance P2P users will receive a 10 BUSD token voucher.

6. This promotion is active from October 25, 2022 through November 10, 00:00. (UTC).

 

 


 

Binance P2P Quiz Answers

1: If you post P2P ads on Binance P2P, you are;

Answer: Maker

2: The fee for users who are takers on Binance P2P is

Answer: 0%

3: On Binance P2P, taker is limited to buying a specific amount of crypto per day.

Answer: False

4: As a taker, what should you do before placing an order on Binance P2P?

Answer: All are correct

5: Unverified users can do the transaction on Binance P2P?

Answer: False

6: The security mechanism that secures the crypto during a P2P transaction in order to prevent scams is called?

Answer: Escrow service

7: Which wallet your crypto will be held in when you complete a purchase on Binance P2P?

Answer: Funding Wallet

8: What zone on Binance P2P the system will automatically match the best-available order based on your preferred payment methods and crypto amount?

Answer: Express Zone

 

 

9: What are the channels for users to contact Binance Customer Service when encountering trading issues on Binance P2P?

Answer: Both A & B are correct

10: If you overpaid your counterparty, what should you do?

Answer: A & D are correct

11: If you are the seller, and you have not received the payment, but the order was marked as paid, what should you do?

Answer: B, C and D are correct

12: In order to buy crypto on Binance P2P, which steps have to be completed by the user?

Answer: Identity verification (KYC)

13: What can you do in P2P Express Zone?

Answer: A and B are correct

14: How can you find trading performance and statistics of other P2P users on Binance P2P?

Answer: On Binance P2P main page, or on the P2P order page, click their nicknames to enter their profile pages.

 

 

 

Click it to know how to deposit crypto from BTCC to Binance: https://www.btcc.com/en-US/academy/crypto-basics/btcc-guide-how-to-deposit-crypto-on-btcc#title6